Graffiti in Doel

17 thoughts on “Graffiti in Doel

 1. Je kan het niet beter omschrijven! Tjernobil in Antwerpen…misschien de titel voor een volgend artikel 😉

 2. Dat oog…geweldig! Ik had Doel ook op mijn lijstje staan, maar doorgestreept want ik dacht dat het al afgebroken was cq weinig meer te zien was. Begrijp nu dat het nog de moeite waard is om heen te gaan?

 3. Het is zeker de moeite Yvonne…ik weet niet wanneer ze met de afbraak beginnen…een 5 à 10 tal huizen zijn nu nog bewoond…al de rest staat leeg. Best niet op een zondag gaan want dan lopen er te veel toeristen.

 4. Echt mooi in beeld gebracht Geert! Foto 4 met die stoel vind ik supermooi! Ik herken ook het zwart wit werk van ROA… ik dacht dat ‘This is Belgium” op zoek was naar locaties met werk van ROA… misschien leest ie het op je blog?

 5. Right Rudolf! There are lots of work of ROA in “Doel”…tommorrow i ‘ll show another 23 pictures…

 6. Een prachtplaats, een ongewone sfeer. Ergens stoot het je af en toch trekt het me elke keer weer aan. Ik werk daar in de buurt en ik betrap mezelf erop dat ik regelmatig eens omrij om door Doel dorp te rijden. Het is jammer genoeg een spookdorp geworden.

  Knappe foto’s ik kijk uit naar de rest van de reeks

 7. Great – look forward to seeing them ;~)
  I’ve photographed some of ROA’s work in Pekham, London, and should be going to get some shots of his ‘hedgehog’ in a few days…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: