Erwin Olaf in het Kasteel van Gaasbeek

Gisteren gingen we naar de tentoonstelling van Erwin Olaf in het kasteel van Gaasbeek…een prachtige lokatie voor de werken die er tentoongesteld werden…

Hier enkele beelden van de lokatie…

En tenslotte om de dag af te sluiten…Rochefort 10…

34 thoughts on “Erwin Olaf in het Kasteel van Gaasbeek

 1. @ Jan K. : spijtig dat er maar 10 werken tentoongesteld werden. Enkel de opnames die in het kasteel werden opgenomen stonden hier. 😦

 2. Geweldig wat een kasteel. Vrij toegankelijk en je mag nog fotograferen ook. Fraaie opnames en bij de laatste foto ……………… Proost

 3. A fairy tale castle come to life. I was looking for the wicked witch and the beautiful princess. Virginia

 4. @Carl & Ollie: Ge moogt dat niet onderschatten hoor, zo tegen uw goesting een grote trappist moeten uitdrinken πŸ˜‰

 5. Hallo Geert dit is een heel mooie locatie maar mij zien ze er nooit meer.Ik heb enkele jaren terug een bezoek gebracht aan het kasteel..gewoon betaald zoa

 6. sorry verkeerd geduwd gewoon toegang betaald zoals iedereen..Van mijn foto’s een mooie pps gemaakt en die gaan natuurlijk de wereld rond.Na enkele maanden schrijft men me aan van de Vlaamse Gemeenschap en zegt dat ik niet op de lijst sta van betaalde toelating tot nemen foto’s.Ik word verzocht de foto’s op mijn blog SN te verwijderen en de pps van het net te halen of ik wordt vervolgd en moet boete betalen.Heb eerst nagekeken of de mail echt van het kasteel van Gaasbeek kwam..en dat klopte.Ik heb de foto’s en pps toen verwijderd..de pps was heel mooie reclame voor het kasteel.Mij zien ze daar niet meer.
  Prachtig foto’s heb je er van gemaakt
  Groeten
  marylou

 7. Oei da’s minder leuk, Marylou…het was een geleid bezoek, en de gids heeft niks gezegd over een verbod op fotograferen of publiceren van foto’s…ik hoop op het beste…voorlopig laat ik de foto’s staan…ik hoor het wel als er bezwaren komen.

 8. De derde spreekt me het meest aan: vooral de hoek van waaruit je de foto nam is mooi geslaagd!

 9. Prachtig! Wat een mooi landgoed.
  Het biertje is een verfrissend slot van deze serie πŸ™‚

 10. Knap kasteel. Mooie foto’s.
  Jammer verhaal van Marylou.
  Nog niet zo lang geleden een foto van mijn hand van ‘Daan’ van de humo-site laten halen. Ze hadden hem gewoon gepikt en vergeten mijn naam te vermelden. Ik maak hen er op attent en zetten onmiddellijk mijn naam eronder, maar croppen de foto zodanig dat het echt lelijk werd en heb hem dan maar laten verwijderen.
  De derde is de mooiste.

 11. Dank voor de mooie reportage!
  @natuurfreak: tot eind vorig jaar mochten er inderdaad geen foto’s genomen worden, van boetes weten wij echter niets. Sinds april 2012 wordt het maken van foto’s wel toegelaten, uiteraard zonder gebruik van flits of statief.

 12. Wat een schitterende locatie!
  Ha dat biertje was vast erg lekker!
  Fraaie serie heb je er van gemaakt.
  Groetjes Cristien.

 13. Een schitterende locatie, wat een kasteel!
  Wie Erwin Olaf is moet ik seffens eens googelen, een gat in mijn cultuur zeker?
  Die laatste foto maakt alles goed, hm ik lust er ook zo wel eentje πŸ™‚

 14. Prachtige reportage van dit imposante kasteel. Hopelijk krijg je geen miserie met het tonen van deze beelden. De trappist kunnen ze je al niet meer afnemen. πŸ˜‰

 15. Mooi hoor. mijn badkamer is wel iets minder,,wat een weelde toch,,cees

 16. Wat een schitterend kasteel. Je hebt er prachtige foto’s van weten te maken en dan is het goed om even bij te komen met een lekkere koude klets.

 17. Mi sono fermata qui…
  fotografie piene d’amore.
  Sai che non ricordavo tanta bellezza???
  Sei bravissimo!
  Splendida famiglia , tua moglie e il vostro cucciolone!
  Sei fantastico ed emozionante.
  un abbraccio ed un caro saluto
  vento

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: