Yellow cab

19 thoughts on “Yellow cab

 1. Prima beeld van een stuk Amerikaanse samenleving. Alleen het meervoudig (esthetiserend) kader (3x) breekt de impact van het beeld.

 2. Je hebt overschot aan gelijk Luc, kaders geven nooit een meerwaarde aan een beeld, eerder omgekeerd. Doch voor “deze blog” is het een standaardinstelling van voorstellen.

 3. Ik stel voor dat je even Stephen Shore googlet. Een fantastisch boek van hem, omtrent fotografie is ‘the nature of photographs’. Je kan het eventueel even lenen van mij.
  groeten,
  L

 4. Zet er nog een dikke taxichauffeur of bevallige deerne voor en het is een schilderij van Hopper, die de typisch Amerikaanse maatschappij borstelde.

 5. Bedankt voor de tip Luc, ik kende Stephen shore eigenlijk aleen maar van zijn werk over de tuin van Monet in Giverny.

 6. Een heel knap beeld van de Amerikaanse samenleving, de tekst is ook fantastisch. Een kader om een foto vind ik wel belangrijk, daar verschillen meningen van menige fotograaf over. Het moeten er geen drie zijn maar dat is afwerking voor mij althans.

 7. Mooie straatfotografie. Die gele kleur is wel heel dominant aanwezig. Ik ken nog landen waar momenteel alles oranje kleurt . 😉

 8. Mooi gezien, het geel overal aanwezig… heel mooi vind ik het…een kader is niet persé noodzakelijk, maar kan ook iets toevoegen… vind het helemaal niet storen, hier… en het is net wat je zegt…. uniformiteit in presenteren van steeds terugkerende items in een zelfde kader… ja…I dig it!!!!

 9. Heel sfeervol, je hebt een fraai standpunt ingenomen.
  Groetjes Cristien.

 10. Love when monochromatic scenes appear naturally…I have one with a red truck and red building….reminds me that it might be a good post…thank you…:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: