Wings and wheels

Je zou het nostalgie naar alles wat met het leger te maken heeft kunnen noemen. Allerlei kleurrijke personages die zich een dag kunnen uitleven in hun favoriete rol…vertegenwoordigd uit alle delen van de wereld. Zondag was ik getuige van dit spektakel en beleefde er een leuke namiddag.

 

13 thoughts on “Wings and wheels

  1. Daar zou ik zelf toch niet zo snel naar toe gaan, maar dat zal vast te maken hebben met het feit dat ik mijn diensttijd toch wat als verloren tijd beschouw. Ik heb hooguit eens wat foto’s gemaakt van het oude materieel uit de Tweede Wereldoorlog, dat rollend wordt gehouden door de vereniging “Keep ‘m rolling”.
    Hoe dan ook, jij hebt je er prima vermaakt en het heeft je weer een leuke fotoserie opgeleverd. En daar gaat het om.

  2. Prachtige fotoreportage ! Er is zoveel te beleven tijdens de zomermaanden dat men ogen tekort komt om alles te gaan bekijken.

  3. Lijkt me een leuk spektakel om de camera op los te laten. Jij hebt er in ieder geval een mooie impressie van weten te maken. Vooral de buikige trommelslager is leuk

  4. Prachtige reeks Geert, ik ken dit zeer goed, is vlak bij mijn deur (ik woon in Beernem). Wegens te veel werk kon ik er weer niet bij zijn, jammer.

  5. Heel indrukwekkend en mooi gefotografeerd.
    Groetjes Cristien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: