Stuntman op 2 wielen…

Er moest toch iets gebeuren tussen de races in om het publiek te blijven boeien…ik denk bij deze tropische tempraturen dat onderstaande stuntman blij zal zijn geweest dat hij zijn “pakje” af mocht doen.

12 thoughts on “Stuntman op 2 wielen…

  1. Super deze stuntman foto’s.Spijtig dat ik er op de baan ook al eens tegenkom..Mensen doen soms gek en brengen anderen erdoor in gevaar.

  2. Als je niets doet voel je al overal druppeltjes dus ik denk dat hij kan zwemmen in zijn eigen pak. Maar jeetje wat kan deze man dat, heel spectaculair en super gefotografeerd. Groetjes Cristien.

  3. Heel leuk neer gezet Geert,,ik hou hier wel van -een probleem .ik ben nu nu te oud . cees

  4. Dergelijke remtest als bij foto 4 zou bij mij zeker mislukken Geert. Fraaie serie van deze stunter. Moet even terugdenken aan de keer dat ik eens van een crossmotor af werd geslagen toen ik iets teveel gas gaf in de 1e versnelling 🙂

  5. Wat een prachtige reeks. Hier ben ik echt ‘jaloers’ op ! Het lijkt of ik sta daar bij op het circuit. Heerlijk rumoerig … 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: