Berlijn

Reizen betekent Citytrippen… met mijn lui achterwerk aan een zwembad vertoeven zit er niet in. Reizen is leren…steden en culturen verkennen…

Deze maal was Berlijn dus aan de beurt. Ik ga proberen om in enkele foto’s te tonen wat deze stad voor mij betekende.

18 thoughts on “Berlijn

 1. Wat heb je dit met veel gevoel en oog voor details vast gelegd!
  Groetjes Cristien

 2. Mooie serie van deze geweldige stad.
  Ik was er eind jaren 70, toen de Muur nog als een huis stond en er nog echt streng gecontroleerd werd. De sfeer zal er nu ongetwijfeld heel anders en een stuk vrijer zijn.

 3. Me encantan sus fotografías, y estoy totalmente de acuerdo contigo, jamás hemos viajado a playa o piscina, entendemos que vacaciones (cuando se puede), son para descubrir nuevos lugares, nuevas culturas, llenarnos de ellas, nos encanta andar y verlo todo, la mayoría de la gente no nos entiende, pero nos da igual, abrazos Geedebee

 4. zeer mooie reeks, hopleijk had je bij Berlijn hetzelfde gevoel als mij, een stad om nooit te vergeten waar je je onmiddelijk thuis voelt. Je hebt je er alleszins uitgeleefd zo te zien. naar mijn bescheiden mening 1 van de mooiste steden in Europa, een stad vol contrasten, om elke hoek ligt wel iets het bekijken waard

 5. Ik ben er nog niet geweest Geert, maar wat ik er nu reeds van zie doet me besluiten om er zeker eens op bezoek te gaan, prachtige beelden.

 6. Berlijn schijnt een geweldige stad te zijn en staat al jaren op mijn lijstje ;-). Nu kan ik alvast van de stad genieten door jouw foto’s ;-).

 7. Hoi Yvonne en iedereen die naar Berlijn wilt. Berlijn is dus echt een aanrader, doch als ik jullie een goede raad mag geven, wacht nog een jaar of 2 om te gaan. Berlijn is momenteel een bouwwerf, vele gebouwen staan in de steigers, Unter de linden ligt open, metrolijnen onderbroken…kortom volgens mij houden ze grote kuis…
  Wie meer foto’s van Berlijn wilt zien…hier de link naar mijn reisblog en de rest van mijn 280 foto’s.

  Groeten Geert

  http://geertdebrabander.wordpress.com/berlijn-2012/

 8. Hoi Joke, de reisblog is een vernieuwde en herwerkte versie van mijn oude reisblog bij blogspot.. Dagelijks komen er pagina’s bij van oude citytrips die we maakten. Hopelijk heeft iemand er iets aan. Telkens onderaan de pagina staat de link naar alle foto’s die gemaakt werden tijdens de trip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: