Wachtend…

Je ziet ze als je mee gaat shoppen…mannen die buiten aan de deur blijven wachten terwijl vrouw of dochter binnen kleren aan het passen zijn. Ook ik ben één van hen. Ik krijg de kriebels om aan het pashokje te moeten wachten en tot vervelens toe te moeten zeggen dat ik het gepaste  kledingstuk “heel mooi” vind. Liever bewonder ik de gevels van de mooie oude herenhuizen waarin de winkels gevestigd zijn.

Tot voor kort…want sinds de intrede van de smartphone zie je meer van onderstaande beelden.

18 thoughts on “Wachtend…

 1. Het lijkt misschien vreemd, maar zelfs als ik een vrouw ben, zelfs ik niet veel geduld wanneer u moet gaan winkelen 🙂
  Ciao, Pat

 2. gewoon kijken hoe de andere vrouwen het doen is ook leuk soms. Meestal blijf ik ook gewoon buiten wachten.

 3. Die telefoon tot daar aan toe, maar die dubbeldekkerbuik, bwwwaaagg (of zoiets) is toch verschrikkelijk!? Hoe kan je je zo laten gaan, tenzij je een ziekte hebt?
  Wanneer valt je euro dat je niet echt sexy meer bent, en dat je vrouw zich genoodzaakt ziet andere bronnen aan te boren en het mannelijk winkelpersoneel om hulp vraagt? 😉

 4. deze man moet wel heel vaak wachten….hij kan beter wat anders gaan doen!
  Deze vrouw hier heeft zelf een hekel aan shoppen (echt ze bestaan!), je zult mijn man dan ook nooit zo tegenkomen, (ik snap uberhaubt niet waarom een man zich laat overhalen tot wachten en dragen van tassen…wie kan het mij uitleggen?)

 5. Een goede vraag, waar ik om de vrede te bewaren niet ga op antwoorden sandra 😉 ander zit mijn madame achter mij…

 6. Die mobieltjes zijn een ware plaag geworden, en worden op de meest ongelukkige momenten gebruikt….zelfs in de supermarkt, worden meningsverschillen via zo’n ding uitgevochten….NEE Piet, je krijgt geen biefstuk, vanavond eten we gewoon boerenkool!

 7. Wat een prachtfoto ! Ik zou best naast die meneer willen staan , want ik hou helemaal niet van pashokjes en toestanden ! Ik zal waarschijnlijk een uitzondering zijn ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: