Onze tuingast

merel-3

22 thoughts on “Onze tuingast

  1. Wat een mooie foto! Ik heb het vanochtend ook geprobeerd, maar met mijn 18-55mm lens wilde dat niet erg lukken helaas.

  2. Zeer knap beeld Geert, prachtig licht en zoals Jan zegt… zo perfect belicht! Die Nikon D800 is ook een super camera, zoveel detail!!! (als ik mag zeggen Geertje, ik zou zelf het plankje mooi horizontaal plaatsen, wat volgens mij het beeld perfect zou maken, maar dat is een persoonlijke keuze… zoals het nu is is het ook prachtig)

  3. Groot gelijk Guy…ik was weer te gehaast…even bijgewerkt.Nu valt hij niet meer van zijn stokje(plankje). 🙂

  4. Pingback: In de tuin… | De Foto(sl)aaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: