Struiksprinkhaan

Ik kon nergens een naam vinden voor dit kleine schepsel…eventjes dacht ik dat het een mini sprinkhaantje was…toch niet. Vandaar doop ik hem “little monster”. Dank zij “Jan” weet in nu dat het een struiksprinkhaan is

Little monster-1

30 thoughts on “Struiksprinkhaan

  1. Ik ken het beestje ook niet, wel mooi kleurenpalet en haarscherpe weergave.

  2. Het zou wel eens de nimf van een struiksprinkhaan kunnen zijn. Wij hebben ze ieder jaar in de tuin als de papavers bloeien, ik verwacht ze hier eerdaags dan ook weer aan te treffen. Je hebt hem in elk geval mooi weten te portretteren.

  3. Jan K. heeft helemaal gelijk hoor, zelf heb ik dit beestje nog nooit aangetroffen. Een prachtig scherpe macro Geert, dit is een compliment waard hoor.

  4. Dit kleintje is maar enkele millimeters groot, Edward. Je moet geluk hebben dat je oog er op valt. Dank voor het compliment.

  5. Echt een monstertje Geert ,ik heb er eentje aangetroffen in mijn tuin.Piepklein maar het was verdwenen toen ik terugkwam met mijn fototoestel.Top macro opname.

  6. prachtig diertje… en wat een kleuren, dit heb je prachtig vastgelegd en vooral gespot…

  7. Absolutely terrific Geert with the light, the balance in the composition with the “little monster “being off centre. I do so love your macro and portrait work. Hope you have a great week, regards, James

  8. En dankzij jullie, weet ik nu ook wat het is. had ‘m vandaag ook voor mijn lens. Maar die van jou is mooier.

  9. Nice green’s. I used to hate green, but it has grown on me (not literally) and now I kinda like it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: