Begijnhof Herentals

Het begon allemaal met mijn eindwerk in de eerste module fotografie voor beginners…toen koos ik er voor om het begijnhof van Brugge in beeld te brengen. Enige tijd nadien raakte ik zo zeer gefascineerd door al deze begijnhoven dat ik er een blog over begon. Inmiddels is Herentals het 16de begijnhof dat ik bezoek en in beeld probeer te brengen.

It all started with my thesis in the first module “photography for beginners” … when I chose the “Béguinage of Bruges”. Some time afterwards I became so fascinated by all these beguinages that I  began a blog about it. Meanwhile, the Beguinage of Herentals is the 16th  béguinage i visited.

11 thoughts on “Begijnhof Herentals

  1. Op mijn ouwe dag zou ik er best een huisje willen betrekken Geert maar ik vind het er nu nog een beetje te stil 🙂

    Wederom prachtig en goed omgezet

  2. Prachtig Geert en ook je blog is erg mooi. Leuk om deze aan een specifiek thema/onderwerp te koppelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: