Graffiti Maldegem

Gisteren ging ik op graffiti-tocht door het Oost-Vlaamse Maldegem. Laats werd er een initiatief genomen om de voetgangers- en fietstunnels op te smukken met streetart. Hier enkele beelden van al dat fraais.

16 thoughts on “Graffiti Maldegem

  1. Heel fraai, dat zijn kunstenaars hoor! Maar het is zo jammer dat er gaandeweg dan vaak weer overheen gekliederd wordt door de mindere goden…

  2. Terrific collection of images Geeert making us the viewer really think about Graffiti in a new light. I have often thought that this is sort of work is credible street art, where as tags and verbal sprawl can often be a blot on any piece of architecture or street furniture. Hope you have a great end to the working week. J.

  3. Hi James, this Graffiti was a project organized bij the City Council. I really love this kind of streetart as long it is done on permitted places and doens’t bring damage on public buildings. Last Friday was my last “working day”…now…3 weeks vacation…
    Greatings Geert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: