Brussel

Van al de wereldsteden die ik bezocht…bevalt Brussel me het minst. Zolang je ’s avonds en s’ nachts in het drukke toeristisch gebied blijft, OK…Doch verlaat je dit gebied…daklozen en bedelaars die de straten ontsieren, druggebruikers die dronken of stoned lopen te roepen. Hangjongeren die in groepjes tegen de gevels hangen.

Ondanks dit, toch enkele toeristische kiekjes die ik er op zaterdagavond vastlegde.

11 thoughts on “Brussel

  1. Mooi weergegeven Geert maar ik moet beamen wat je schrijft..Brussel is niet veilig meer en er wordt maar weinig opgetreden.Eens buiten het toeristisch gebied kan je best ’s avonds binnen blijven

  2. Ik ben slechts eenmaal met Vlaamse vrienden een middag en avond wezen stappen in het centrum van Brussel, dat is me toen goed bevallen, maar ik heb Antwerpen toch liever.
    Je foto van Kuifje is voor mij een prachtig hoogtepuntje in deze serie.

  3. Mooi Geert, en helemaal mee eens, tijdens de kantooruren, ok, s’avonds blijf je er beter weg, ik kan het weten, heb er 23 jaar gewerkt en 3 x overvallen (gelukkig kan ik mijn mannetje staan en moest de junkie afdruipen).

  4. Een prachtige serie van Brussel Geert, maar het mag dan niet leuk zijn om daar ’s avonds laat of ’s nachts rond te lopen dat is hier in de grote steden precies hetzelfde en hier hebben we niet eens een Manneke Pis. Ik heb eens een dag in Brussel rondgelopen maar vond het er best mooi en dat kunnen de onverlaten de stad niet ontnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: