Museum aan de stroom

Voor de cursus architectuurfotografie spraken we ditmaal af aan het MAS te Antwerpen. De opdracht was 5 beelden af te leveren over dit onderwerp.

26 thoughts on “Museum aan de stroom

 1. You are quite welcome Geert and thank you for following my blog, I am honored.

 2. Mij boeit vooral de laatste foto. Ik denk dus dat het horizontale lange stuk het torentje beter doet uitkomen op de foto’s. Maar ik heb geen verstand van architectuur. Wel een interessant gebouw!

 3. De foto’s moeten volgende les nog besproken worden….dus misschien zit ik er wel helemaal naast met mijn bewerking. Ik hoor het wel. Fijne zondagavond, Emily.

 4. Ik ventileer gewoon maar mijn gedachten hardop hoor Geert, niet al teveel belang aan hechten. Ik ben zelf al helemaal niet goed in strikte opdrachten uitvoeren, dan krijg ik het al gauw benauwd. Ik heb er dus best bewondering voor als het iemand wel lukt er zo mee bezig te zijn! Fijne avond!

 5. Great shots of the museum and the Bonaparte Dock.. I met my wife on a barge in this very dock in 1993 🙂 I took several shots of Antwerp from the top but I did not think of this shot. We visited during August with a friend from Holland who was also there in 1993 and strangely there was a barge in the dock called Antwerpen 1993.. Thanks for sharing Geert.

 6. Het is een mooie reeks geworden Geert, elke fotograaf probeert er zijn eigen benadering aan te geven en je hebt
  hier zeker dit mooie en speciale gebouw vanuit diverse standpunten in de kijker gezet.

 7. Bijzonder gebouw, ik heb op andere blogs ook foto’s van binnen gezien. Ben je daar ook nog geweest Geert? Dat zag er ook gaaf uit namelijk. De buitenkant heb je in elk geval goed vast gelegd.

 8. Mooie serie Geert!
  Heb je ook binnenin foto’s gemaakt, want dat vind ik pas een uitdaging. Ik ben er al meerdere keren geweest (ik woon er niet zo ver vandaan) en kan het niet laten om er een foto te maken telkens ik er in de buurt kom.

 9. Mooi van alle kanten bekeken en gefotografeerd Geert.Het is echt ook een heel knappe locatie en het Mas getuigt van een weldoordacht en ongewoon stukje opvallende architectuur.

 10. Hoe je medestudenten en de docent erover denken, weet ik niet, maar ik vind dat je een knappe serie van het MAS hebt gemaakt. Voor mij zijn de eerste en de laatste foto de toppers uit je serie.

 11. What a great looking Museum and Geert the image mas 4 is superb.I like the way the glass balustrade because of the angle at which this was taken, diagonally dissects the image.

 12. Mooi! Mijn eerste reactie was “Heeft wel iets van het Nederlandse paviljoen op de Wereldtentoonstelling Expo 2000 in Hannover”. Maar toen ik die foto’s weer bekeek, is de gelijkenis toch wel ver te zoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: