SMAK vervolg

Ik ben absoluut geen fan van dit soort fotografie, maar het was nu éénmaal de opdracht om compositiefoto’s te maken. Dus hier zijn ze allemaal.

13 thoughts on “SMAK vervolg

  1. Ieder heeft zo zijn voorkeeur in de fotografie.Ik hou het meest van natuurfoto’s maar je hebt de opdracht meer dan geslaagd uitgevoerd.Geert.

  2. opdracht vervuld ,persoonlijk heb ik daar ook moeite mee iets te fotograferen waar men niet voor de volle 100% achterstaat, wel geslaagd .

  3. Meestal ga ik naar een museum voor de architectuur. Ik weet inmiddels dat het heel moeilijk is om daar sterke beelden van te maken Geert. Eigenlijk zou ieder fotograaf eens vaker een categorie moeten in duiken die ‘m niet ligt. Het verbreed toch je digitale horizon

  4. Over smaak valt nog altijd niet te twisten, maar ik vind dat er toch een aantal erg mooie foto’s tussen zit. Je bent wat mij betreft in elk geval zeker geslaagd voor deze opdracht.

  5. Al ben je dan geen fan van dit soort fotografie je hebt er heel mooie foto’s van gemaakt en je leraar was vast heel tevreden over het resultaat!

  6. Ik dacht eerst even in je nieuwe keuken te zijn aanbeland maar het was maar een vluchtige blik. Compositie is wel iets apart maar wat jij ook vast pakt, het lukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: