KBC Toren

Vandaag kreeg ik een mailtje met daarin de vraag of deze foto van de Gentse KBC toren mocht worden gebruikt om een 5 meter hoge affiche van te maken om op een bouwbeurs in Ahoi te staan. Toch een klein beetje trots gaf ik natuurlijk toestemming. Het beeld dateert van vorig jaar in april.

KBC toren-1-2

 

16 thoughts on “KBC Toren

 1. Congratulations – what an opportunity and honor! MAKE SURE you put a copyright on your photo and also visibly with your name
  © Geert de Brabander (if that is the name you want to use). Here in the States they also go through the process of an ISBN number (same as for books) – protect your work:)

 2. Wat een buitenkansje, Geert, een affiche van 5 meter … Daar zou ik ook niet zo lang over hoeven na te denken. Maar het is dan ook een prachtige foto, dat wordt vast een mooie eyecatcher op die beurs.

 3. Een heel mooie foto van dit gebouw dat ik regelmatig voorbij rijd.
  Dit gebouw is voor mij emotioneel een kwelling. Het laatste intieme gesprek heb ik aan de voet van dit gebouw gehad met mijn overleden broer. We zaten in de auto en moesten wachten om een vrachtwagen door te laten. Ik voerde hem naar huis, zijn laatste autorit en daar hadden we nog een intiem moment. Twee dagen later ging hij in coma.
  Maar een dikke proficiat!

 4. Ik moest denken aan trap. Een trap omhoog naar de eeuwige roem? 🙂

  Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: