Eindwerk architectuurfotografie KISP

22 thoughts on “Eindwerk architectuurfotografie KISP

 1. Ik zit jammer genoeg niet in de jury Geert, maar ik zie een prachtige reeks architectuurbeelden die dan nog eens heel mooi omgezet zijn naar zw-wit, grote onderscheiding man!!!!!!

 2. Hopelijk denkt onze leraar er ook zo over, Jan. Het is natuurlijk een aparte stijl met die heel harde contrasten, waar je voor of tegen kan zijn. Het voornaamste is dat ikzelf wel tevreden ben met mijn werk, de rest zien we wel.

 3. Geen idee voor wie dit eindwerk bedoeld is, nog waar KISP voor staat … maar om dit prachtwerk te min te vinden moet je wel volslagen leek zijn …dikke bravo van mij alvast. Zowel van technische benadering, technische uitwerking, als persoonlijke invalshoeken uitermate geslaagd en van uitstekend niveau

 4. Omdat je een 10 eigenlijk nooit geeft, krijg je van mij een 9,99, Geert !
  Lie(f)s.

 5. Io non sono una grande intenditrice di tecniche fotografiche, ma queste tue foto sono bellissime e piene di fascino.
  Bravissimo e complimenti.
  Ciao, Pat

 6. Dat is een eindserie waarmee je aan kunt komen, lijkt me. Afijn, ik heb mijn bewondering voor dit werk de laatste weken niet onder stoelen of banken gestoken. Hopelijk denkt je docent er ook zo over, want het is en het blijft natuurlijk altijd afhankelijk persoonlijke smaak.

 7. Ik krijg amper de grijns van mijn gezicht … Je weet wel waarom.
  Voor de anderen : dit is helemaal mijn stijl.
  Sterk werk Geert. Of je geslaagd bent is de verkeerde vraag stellen. Hoever je van een perfecte score verwijderd zult blijven, dàt is de juiste vraag. Dit op barietpapier … hmmm …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: