Antwerpen Centraal

Antwerpen centraal -21

15 thoughts on “Antwerpen Centraal

 1. Ik zag al veel foto’s van A’centraal, maar deze is toch wel heel mooi Geert, de bestaande en de nieuwe architectuur verenigd in 1 beeld.

 2. Prachtige foto.
  zoals reeds gezegd je hebt de combinatie nieuw en oud perfect weten te vangen en vanuit een ideale positie die de symmetrie van het mooiste station van België mooi weergeeft.

 3. Visueel aantrekkelijk. Als dit uit de hand is ‘chapeau’ om zo’n symmetrie te halen alhoewel je best wel wat pixels op overschot hebt met die 36 MP’s die uit je bak komen gerold om te croppen en te trimmen.
  Twee suggesties :
  – probeer dit eens op een lagere iso ipv op 800. De resulterende lagere sluitertijd gaat de mensen laten ‘blurren’ in bewegingsonscherpte wat de aandacht automatisch meer naar het station verplaatst. Twee stops moet lukken. Uit de hand aan 1/60ste met die lens gaat nog.
  – ga nog eens terug tegen de avond toe. De details gaan er beter uitkomen omdat je sensor minder werk gaat hebben om de contrasten met het buitenlicht vs onderstation aan te pakken

  Toch goed gezien hoor 😉

 4. Wat een prachtige architectuur! Mooi gefotografeerd.
  O.T.
  De heren tennissers zijn natuurlijk geen bekende talenten. Het is gewoon mijn eigen Man met een Laar tennis vrienden.

 5. Foto werd uit de hand genomen en niks gekropt, Tjerry. Dit was het beeld dat ik voor ogen had om te maken… en anders had ik wel vanop statief en met ND filter gewerkt.

 6. Ik vind de foto mooi zoals hij is, perfect van symmetrie en compositie. Heb die opname vorig jaar ook gemaakt (zie maart 2013) maar deze is beter, eerlijk is eerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: