Verveling

Bored

12 thoughts on “Verveling

  1. Ik vraag mij af wat mij zo in deze foto trekt. ‘k Heb hem nu een paar maal bekeken en denk dat ik het nu weet wat mij zo boeit in deze foto. Het is de rust en de naïeve houding van deze twee jongens in een eigentijdse en vooral de onrustige omgeving. Zittend op hun board overwegend in alle rust welke move zij nu gaan maken. Het is deze tegenstelling waarom ik steeds weer naar deze foto moet kijken. Gewoon prachtig.

  2. Ik weet het niet, Gerrit…misschien had de ene gewoon liefdesverdriet en stortte hij zijn hart uit tegen zijn vriendje … Moe van het skaten waren ze niet, want ze waren er pas…tja wat gaat om in het hoofd van deze jongens…we zullen het wel nooit weten…

  3. Awesome scene. It’s one of those photos where you have to be in the right place at the right time.

  4. De twee jongens heb je in een heel mooie setting op de foto gezet Geert, en wat er in de hoofden omgaat, misschien is het wel heel erg goed dat we dat allemaal niet weten 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: