Urbex – Ferme de la noix

24 thoughts on “Urbex – Ferme de la noix

 1. Magnifique et flippant! Thank you for your good pictures

 2. prachtige serie met voor mij een aantal heel erg mooie platen.

 3. Knappe foto’s van een zeer leuke locatie, vooral plezierig dat er nog veel details aanwezig zijn. Geen “lege doos” :). De urbex ligt je wel zo te zien 😉

 4. Magnifique, tout est beau, c’est du HDR remarquable!!!

 5. Urbex zonder HDR is net als soep zonder zout, Eveline…

  Trouwens 3 en 10 zijn zonder HDR…omdat ik het hier niet nodig vond. Soms bereik ik het effect zonder HDR toe te passen.

  Groeten
  Geert

 6. Een prachtige serie foto’s Geert, toch jammer dat de boerderij zo in verval is geraakt maar voor jou is het geweldig om foto’s te maken.

 7. Ook in kleur is het een mooie reeks. Persoonlijk heb ik het niet zo voor de “HDR look”, maar dat doet geen afbreuk aan het foto’s op zich. In tegenstelling met de b&w reeks zie je hier wel beter dat deze boerderij al een tijdje verlaten is. Ik kijk al uit naar meer.

 8. Ik bekijk ongeveer alles wat op jouw blog komt Geert, al “like” ik het niet allemaal. Ik was de laatste weken wat achterop geraakt, vandaar dat ik eerst de boerderij gezien had in zwart-wit, en pas later in kleur. Op zo’n manier spreekt urbex mij ook wel een beetje aan.

 9. Bedankt voor je interesse en bezoekjes aan mijn blogje Peter…Ook ik probeer zoveel mogelijk te volgen…maar het loopt hier een beetje uit de hand zodat ik het niet allemaal altijd kan bijhouden. groeten Geert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: