Urbex Theatre jeusette

In een vorige post vroeg een mede-blogger me waarom ik geen woordje uitleg gaf over de locaties die ik fotografeer. Hier zien jullie het antwoord. Eén van de codes bij het urbexen is dat je de plaats betreed zonder een spoor na te laten. Dat wil zeggen, niets meenemen, niets vernielen, kortom gewoon vastleggen op foto en alles ongemoeid laten. Een paar maanden geleden was dit theater nog gaaf en ongeschonden. Eens vandalen dit oord betreden wordt alles vernield en vol geklad. Daarom worden locaties zo zelden bekend gemaakt. Theater Jeusette en andere benamingen zijn gewoon codewoorden voor een bepaalde plaats.

In a previous post  a fellow blogger asked me why I didn’t give a word of explanation about the locations that I shoot. Here you see the answer. One of the codes at “urbex” is that you enter  and leave the place without a trace. A few months ago this place was still intact. Once the location is known, vandals destroy everything. Therefore, locations are so rarely announced. Jeusette theatre and other denominations are simply code words for this places.

13 thoughts on “Urbex Theatre jeusette

  1. groot gelijk dat je de locaties geheim houd.
    je foto’s zijn weer van grote klasse

  2. Yes it is too bad that we cannot freely give out locations – most of mine have already been hit by vandals, so not much more can be done to them – the only exception was my recent post from the trolley graveyard – which I kept a secret. Happy Urbex hunting 🙂

  3. Die geheimhouding kan ik mij wel voorstellen hoor als dit het resultaat is van een bezoek door vandalen. Je hebt er een serie fraaie opnamen gemaakt.

  4. Prachtige foto’s en de geheime plaats geeft het nog iets extra’s om er heen te gaan en daar te fotograferen Geert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: