Begijnhofkerk Sint Truiden

14 thoughts on “Begijnhofkerk Sint Truiden

  1. HDR werkt licht en schaduwwerkingen (sfeer) om zeep. Ook hier zie ik dat hooglichten (ramen) flink zijn getemperd en schaduwen zijn opgehaald (nog maar even duidelijk toevoegen dat mijn mening over HDR/tonemapping slechts een mening is) maar volgens mij heb je deze minder extreem bewerkt dan ik van je gewend ben.

    Je composities vindt ik zeker mooi en verder ben ik een beetje jaloers op de prachige locaties die je weet te vinden Geert

  2. Dag Henk, inderdaad minder extreem bewerkt, en ook helemaal geen HDR. De foto’s werden bewerkt in Nik software. Gewoon wat contrastwerking en inderdaad felste licht verminderd en schaduwpartijen hier en daar uitgelicht.

  3. De foto’s hoeven inderdaad geen HDR’s te zijn maar hebben wel de kenmerken van HDR. niksoft is een prachtig bewerkingspakket waar ik zelf ook met regelmaat gebruik van maak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: