3 Torekens Gent

3 Torekens Gent

16 thoughts on “3 Torekens Gent

  1. Zo mooi Geert, toevallig zagen wij gisteravond een stukje op tv over Gent (dat was bij de Eetbare keuken). Geweldig, in het voorjaar maar eens een dagje Gent !!

  2. De torens steken bijna nietig af tegen het flatgebouw. Dat is jammer maar is niet anders 😦 Toch laat ook deze foto zien welk een prachtige stad Gent is

  3. Dat foeilelijke flatgebouw viel mij ook meteen op. Goed om te lezen dat het binnenkort tegen de vlakte gaat, dat kan niet snel genoeg gebeuren!
    Soms heeft beweging in het water een heel aardig effect op een weerspiegeling, op deze foto is dat voor mijn gevoel ook het geval.

  4. De drie torekens heb je prachtig op de foto gezet Geert, het flatgebouw stoort me niet eens als ik naar de rest van de foto kijk!

  5. Your images take my breath away. Literally. “Torens van Gent”…Sunday’s (7Dec) post did just that…left me breathless! My next visit is greatly anticipated.

  6. Erg knappe foto.Ik zak alle jaren 1 dag af naar Gent want daar is overal wel wat te zien .Vroeger toen mijn dochter er studeerde aan de universiteit kwam ik er regelmatig ,af en toe wegdoen of ophalen .Zo ontdekte ik Gent en ben er blijven komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: