Vuurtoren Breskens

Vuurtoren Breskens 1

15 thoughts on “Vuurtoren Breskens

  1. rechtsonder heb je een mooie invoerende lijn gebruikt die je naar de vuurtoren trekt. Gespiegeld kijkt deze foto nog mooier maar daarmee doe je de realiteit wel geweld aan 🙂

  2. Ik heb er geen probleem mee om de realiteit geweld aan te doen, Henk. Ik probeer mijn beelden zo mooi mogelijk te maken. Realiteit is ondergeschikt aan het esthetische. Laatst vroeg er iemand op de fotoacademie…”Ben jij een fotograaf of een photoshopper ?” Mijn antwoord was…”Ik maak beelden”…

  3. Deze staat wel heel dicht bij het water.Ik heb altijd een zwak voor vuurtorens gehad en sinds ik in Texel in eentje tot boven geklommen ben en me het uitzicht nog altijd herinner ,imponeren ze me nog meer

  4. Mooi die veilige haven voor de schippers, een heel mooie wolkenlucht en het schip op de achtergrond doet het ook heel mooi!

  5. Zou ik deze foto kunnen krijgen in originele resolutie? Ik vind hem prachtig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: