Mugshot

Een half uur voor sluitingstijd van het gemeentehuis, de laatste dag … Pa kan je snel even een nieuwe pasfoto maken want mijn identiteitskaart vervalt overmorgen… Snel tegen de muur… daarna een beetje spelen in lightroom, want zeg nu zelf een gewone pasfoto…das enkel goed voor op de identiteitskaart.

Pasfoto Tom 2

8 thoughts on “Mugshot

  1. Zo ’n mooie foto zou ik ook wel willen om op mijn paspoort te staan want diegene die ik liet maken bij een professionele fotograaf trekken echt op niets maar ik had geen andere keuze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: