Oedemeridae – schijnboktor

Oedemeridae - schijnboktor

9 thoughts on “Oedemeridae – schijnboktor

  1. Ik heb mij dat ook al afgevraagd waar jij dat allemaal vind 🙂 gene zever ik heb dat hier thuis al gezegd dat jij waarschijnlijk een stok in voorraad hebt hahahaha,
    Nu ja ze blijven fenomenaal mooi !!!!
    Groeten Nancy

  2. Ik loop ook met mijn ogen open hoor Geert of het komt niet goed 🙂 ja ik kijk ook veel rond gisteren heb ik mij in een veld gezet in een stoeltje en ik moet zeggen ik zag meer dan ik zo op zoek ga,ik heb nog mooie resultaten maar voor een andere keer op mijn blog !!!! Ik zet niet graag vanalles op ik kan me dan wat bezig houden als het slecht weer is 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: