Le bois du cazier II

13 thoughts on “Le bois du cazier II

  1. Mooie reeks. En naar mijn mening werkt zo’n reportage beter in kleur dan in zwart-wit. Maar ik begrijp ook dat een aantal foto’s uit zo’n reeks het even goed zouden doen zonder kleur. Keuzes maken, het blijft moeilijk.

  2. Prachtige serie met fraaie details weer.
    Kan zijn dat ik het heb gemist, maar is dit een museum in of op een oud mijncomplex? Hoe dan ook, ik vind het erg mooi.

  3. Geert de z/w serie is fantastisch en deze doet daar beslist niet voor onder.
    Dit onderwerp leent zich voor beide varianten en toch hou ik een lichte voorkeur voor zwart/wit waarom misschien mijn leeftijd en herinneringen (ben 70) heeft dus niets met je foto’s te maken die zijn zoals altijd fantastisch.

    Gr. Frans

  4. Geert erg mooi en goed scherp!! ik was daar nooit geweest. Leuk om dat oude te kunnen bekijken Gr Cees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: