Antwerpen architectuur

Antwerpen Architectuur-0

10 thoughts on “Antwerpen architectuur

  1. I herinner me uit een ver verleden een hoekhuis (ergens tussen de rondweg en het Museum der Schone Kunsten) met een uitstekende scheepsboeg. Het paste heel mooi in het straatbeeld en bij die eeuw-oude architectuur… 😉 Heb altijd van Antwerpen gehouden. Herinner me nog de Muze (40 jr geleden) met Ferre Grignard (ja, die! 😉 ); de Vrydagmarkt, de kerk en vooral de sfeer die me indertijd zo sterk aantrok. Inmiddels zal er veel zijn veranderd. Oud maakt plaats voor nieuw. Ook mooi!!!

  2. Ik heb destijds ook enige uren in de Muze doorgebracht, Herman. Ook azn de stadswaag waren we toen veel te vinden in de “Domino”… those where the days my friend…

  3. Knap staaltje van architectuur weergegeven maar in Antwerpen ziet je heel veel verschillende stijlen naast elkaar.Er zitten vaak heel gedurfde stukken architectuur tussen Geert.Dus jij zat vroeger veel in de Muze en de stadswaag .Het w

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: