Citadelpark Gent

Het Citadelpark heeft sinds jaar en dag een kwalijke reputatie. Enkele jaren geleden werd nog een serieverkrachter opgepakt die tussen 1993 en 2001 tientallen verkrachtingen en pogingen daartoe pleegde. Ook de prostitutie en andere duistere praktijken zijn geen uitzondering in het beruchte park. Beter s’ nachts een blokje om dus…

Citadelpark

11 thoughts on “Citadelpark Gent

  1. Vorige week was ik er ook nog, tijdens nachtelijke uren. Daags na de grote dag trouwens (met helikopter en zo) .Niks gemerkt van die kwalijke reputatie. Wel een heel mooie foto.

  2. Misschien is het ondertussen al veiliger, Peter. Doch s’ nachts zou ik me er alleen toch niet wagen. Ook al is het maar 250m van mijn ouderlijke woonst verwijderd en ken ik het park op mijn duimpje.

  3. Een prachtige foto van een toch sinister parkje Geert, niet echt leuk om daar alleen te lopen, jammer dat het niet echt veilig voelt, want het park lijkt me mooi genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: