Starscape versie 2

Sterren

10 thoughts on “Starscape versie 2

  1. Ook deze weer heel mooi Geert. Volgens mij ben jij aan de uitdaging van een nachtopname bij heldere hemel toe … maar dan met een urenlange belichtingstijd waarbij de sterren grote lichtbogen achterlaten.

  2. Eigenlijk ben ik bezig met starstacking, Henk. Maar tot nu toe nog zonder bevredigend resultaat. In zoek nog steeds een gepaste locatie. En voor iemand die weinig van sterren afweet ook de juiste stand van de poolster…Maar ik kom er wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: