Ghosttown

26 thoughts on “Ghosttown

 1. Eigenlijk is dit diep intriest Mensen hebben zich ergens gesetteld en worden verdreven voor de haven en velen kunnen met het geld geen nieuwe woning kopen of zijn er te oud voor en er zullen nog vele dorpen volgen.

 2. The Ghosttown, mooi in beeld gebracht Geert. De sfeer is triest, luguber en troosteloos. Klein puntje van (opbouwende) kritiek is de laatste foto waarbij de auto’s op de achtergrond de sfeer van de rest van de foto’s teniet doet.

 3. Terechte opmerking, Michel. Waar ik me ook van bewust was. Ook daarom heb ik de auto’s zo wazig mogelijk gemaakt. Doch het was sterker dan mezelf…ik moest hem erbij plaatsen.

 4. Prachtige serie. Was daar in 2012 zonder camera … Met camera zou ik een serie in z/w hebben gemaakt. En wat meer details (zoals de laatste foto) want die herinner ik me ook. De triestheid in beeld gebracht. Chapeau Geert!!!

 5. Great photoset – quite sad really. You have captured it beautifully 🙂

 6. Mooi in beeld gebracht, uitdaging voor de fotograaf, chapeau Geert, maartoch wel in- en intriest voor de mensen die het betrof….

 7. De keuze is op kleur gevallen Herman vooral door de vele graffiti. In zwart wit kwam deze veel minder tot zijn recht. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke keuze. Groeten.

 8. zut mon com est parti trop vite ! il semblerait qu’au fil du temps la qualité des graphismes ne soit plus aussi belle ? visiblement il y a encore matière à faire ! je préfère la version monochrome 🙂

 9. Personnellement, je préfère la version de couleur, mais des goûts et des couleurs, on ne discute pas. 😉
  Il semble de plus en plus triste, Danièle…

 10. met recht een spookstad genoemd. De troosteloosheid druipt er vanaf en wordt naar mijn idee juist versterkt door de laatste foto 🙂 en zo zo je maar weer…wat de één sterk vind vindt de ander juist zwak…gewoon je eigen gevoel volgen dus 🙂

 11. Verdrietig maar wel fotogeniek dat is de enige troost. Je hebt dit prachtig weergegeven, de achtergebleven pluche beestjes raken mij het meest en dan zie ik de auto’s maar een niet. Treffend gemaakt …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: