Vliegtuigspotten

9 thoughts on “Vliegtuigspotten

  1. Ik zat in deze richting Qatar Geert ik heb jou zien staan 🙂 Heel mooi dit moet ik ook eens proberen !!! Ik ben er alleen om zelf te vliegen maar nog nooit er naartoe gegaan om te fotograferen !! Mooi heel mooi

  2. Herkenbaar… ik zet mijn muziek ook keihard en blader door een boekje, maar dan wel supersnel, met bibberende zweethanden, recht evenredig met de snelheid bij het opstijgen… ge kunt het u wel voorstellen zeker..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: