Vlinders

15 thoughts on “Vlinders

  1. Mooie serie. Ik krijg hier in het noorden maar weinig insecten voor de lens dit jaar. Ik heb nog maar één vlinder kunnen fotograferen, maar dat was dan ook wel meteen een bijzondere: de grote weerschijnvlinder.

  2. Dank u Anna en welkom op mijn fotostekje…ik ben wegens tijdgebrek geen groot commentaar gever . Maar wees er maar zeker van dat ik ook regelmatig naar jouw prachtige fotostek kom kijken. Groeten Geert

  3. Gezellig Geert en het maak niet uit, het moet ook geen verplichting worden toch… 😉 😃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: