Gas tanken ?

6 thoughts on “Gas tanken ?

  1. En dan komt de vraag…wat is kunst… Ooit in een heel ver verleden, toen er nog een beroep op onze identiteitskaart stond, stond er kunstenaar op mijn paspoort. Toen was ik daar heel fier op… nu vind ik het een hol begrip. Vakman, ambachtsman, stielman…dat straalt voor mij kunde uit. Maar daar kan allemaal lang over gediscuteerd worden in duister kroegen bij liters wijn… toch bedankt voor het compliment, Karin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: