Namiddagwandeling…

Waar men gaat langs Vlaamse wegen komt men rare en mooie dingen tegen… #HuaweiP30PRO

10 thoughts on “Namiddagwandeling…

 1. Prachtige fotoś Geert. De kleuren… top. En dat met een telefoon. Moet ik ook eens plaatsen bij mij op de site. Met de Iphone 7 Plus. Lees net dat in uw Huawei een ¨ een ronduit fantastische camera ¨. zit.

 2. Lievegem. De streek onzer jeugd. Zo schoon. Het doet me wat. Vooral het Oud Liefken. Mooie herinneringen.

  Momenteel ben ik mij aan het oriënteren voor een camera waarmee ik kan inzoomen en bijvoorbeeld vogels op afstand kan fotograferen. Ik hou niet van teveel gedoe met kanonnen van grote lenzen. Toevallig een tip voor mij Geert?

 3. Inderdaad vroeger uren gesleten in ’t oud liefke…waar is de tijd….
  Wat het fototoestel betreft heb ik geantwoord via Messenger.
  De foto’s hierboven zijn trouwens gewoon met de smartphone genomen.

 4. Maar Geert er hangt wel een flink prijskaartje aan deze Huawei P30pro. Jammer. Voor dat geld krijg je een goeie groothoek lens.

 5. @Matroos Beek, Om niet met grote kanonnen te hoeven lopen heb ik voor erbij, een Panasonic Lumix FZ1000 gekocht. Ideaal voor grote afstanden, en betaalbaar E 549,==. 800 mm met iZoom. Vaak nog te kort. Een duurde optie is dan een Sony Cybertshot RX10 III of IV. E1299 en E 1692.
  @ Geert, ik hoop dat U dit geen probleem vind .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: