Landing in Normandië

3 thoughts on “Landing in Normandië

  1. Zeggen dat daar zoveel bloed heeft gevloeid… zovele offers gebracht, die “bakken” in zee zijn restanten van de kunstmatige haven die de geallieerden daar bouwden? Dat strand met al die schelpen… best indrukwekkend! Mooie reeks.

  2. Mensen moeten altijd herinnerd worden aan de waanzin en ellende die oorlog is… De filosoof Santayana zei ooit: “Allen die weigeren geschiedenis te studeren, zijn veroordeeld om alles te herhalen”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: